Elk jaar organiseert onze Kwb een zondagsquiz voor jong en oud. 

 

De bedoeling van deze quiz is dat iedereen een toffe zondagnamiddag kan beleven met leuke vragen.

 

 

Deze quiz is echt een kans om met uw gezin, familie, buren of vrienden een toffe en actieve zondagnamiddag door te brengen. Onze KWB-ZONDAGQUIZ staat voor gezelligheid, creativiteit en originaliteit, dus geen keiharde competitie. Meedoen is zoveel belangrijker dan winnen. Spreek eerstdaags met mekaar af om deel te nemen! Deelnemen gebeurt per ploeg van maximum 6 personen. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen bij hun ouders blijven en tellen niet mee in dit maximum aantal deelnemers. De deelnameprijs bedraagt 15 € per ploeg. Een mooi en divers prijzenpakket beloont de winnende ploeg maar ook alle deelnemende ploegen kunnen in de prijzen vallen.

De quizonderwerpen zijn zeer verscheiden en iedereen komt aan bod: jongeren en ouderen, mannen en vrouwen, TV-kijkers en boekenwormen, technische knobbels en puzzelaars, rekenwonders, stripliefhebbers en taalkunstenaars. Ook uw parate kennis over het Geelse straatbeeld wordt getest.

Kortom: je moet er niet voor gaan studeren.  

Graag vanaf nu inschrijven bij Rudy Belmans, Brukel 6 te 2440 Geel , mobiel:  0478 53 09 91 of  e-mailen naar rudybelmans@hotmail.com

  

contact:

Belmans Rudy

Brukel 6

2440 Geel

rudybelmans@telenet.be